Podpořte naše úsilí

Jak nám můžete pomoci?

Staňte se sponzorem

Hlavním příjmem OMS Prostějov jsou členské příspěvky, a ty se v posledním období výrazně zmenšují. K podpoře naší činnosti se na Vás proto obracíme s prosbou o poskytnutí sponzorské spolupráce. Jakákoliv spolupráce je vítána, ať už formou poskytnutí zvěřiny na přípravu myslivecké kuchyně při pořádání našich akcí, věcných nebo finančních darů, možností povolenek k odlovu jako cen při střeleckých závodech nebo cen do tombol u různých akcí. Na našich webových stránkách nebo v každoročně vydávaném katalogu z Chovatelské přehlídky trofejí rádi uvedeme také vaši reklamu . Vážíme si všech, kteří svými příspěvky pomáhají udržet naše kulturní a myslivecké tradice a pomáhají chránit to nejcennější, kromě našeho zdraví, co máme, našeho přírodního bohatství.

Přijďte pomoct

Ne nadarmo se říká, že ve dvou se to lépe táhne. Více lidí více zmůže a tak pokud máte zájem nám nějak pomoci při jakékoliv činnosti, budeme rádi. Na střelnici, jak jistě řada z vás ví, je stále dost práce. Někdo může vzít sekačku a přijet za námi sekat trávu, jiný se vyzná v tesařině a vidí, že střecha na sekretariátu OMS by si zasloužila vyměnit. Například Jirka umí vařit, tak panuje v kuchyni, Jarda zase umí zajistit věci od železa, když je něco třeba opravit, prostě ten dělá to a ten zas tohle a všichni dohromady uděláme moc..

Přijďte se podívat

Veškeré akce pořádané OMS Prostějov jsou veřejné. Ať už se jedná o střelecké závody, kynologické, odborné přednášky nebo kulturní akce, všude jste vítáni. Pozvánky na různé události, ať už pod OMS Prostějov nebo mysliveckých spolků naleznete zde na našich webových stránkách nebo na facebookových stránkách OMS Prostějov.

Přidejte se k nám

Každoročně je zahájen kurz pro uchazeče o první lovecký lístek. Po ukončení kurzu ústními zkouškami ze sedmi předmětů, výcviku ve střelbě a roční praxi obdrží adepti diplom o vykonání zkoušky, na jehož základě mohou požádat o vydání loveckého lístku a poté i zbrojního průkazu pro skupinu C. Dle zájmu jsou nepravidelně pořádány také kurzy pro myslivecké hospodáře.

Přesunout se na začátek