Psi na zámku Plumlov

Chcete být součástí oficiálního rekordu zapsaného do České knihy rekordů? Pak stačí přijít už příští sobotu od 13 hodin na akci Psi na zámku do Plumlova a vzít sebou i Vašeho psa! U vstupu bude komisař, který bude sčítat všechny čtyřnohé návštěvníky a v 16:00 pak ohlásí případný rekord – největší počet psů na zámku.

Pokus o překonání českého rekordu a spoustu dalších zážitků můžete zažít pouze na akci Psi na zámku – další informace o akci zde: https://www.facebook.com/events/865964138776055!

Na akci Psi na zámku, která se bude konat v sobotu 7.září, bude také náš prodejní stánek, kde půjde mimo jiné zakoupit i limitovanou edici pamlsků Dobroty od Komínka pouze pro tento den. Pamlsky budou stát 99 Kč a celá částka z prodeje se použije na opravy Plumlovského zámku. Takže nejen, že si Vaši psi zamlsají, ale také pomůžete dobré věci!

Na akci Psi na zámku bude také stánek Dokonalé lásky Dokonalá Láska pro zvířátka i lidi – čistě přírodní veterinární přípravky. Pokud tedy Váš pejsek trpí nějakými potížemi, zastavte se u nich, skvěle Vám pořadí a ukážou Vám, že příroda dělá divy. Péči o zuby, dásně, ouška, oči, tlapky, kůži a srst i psychický stav nechte tedy na nich!

Stánek Dokonalé lásky a spoustu dalších věcí můžete navštívit již tuto sobotu od 13 hodin na jedinečné akci Psi na zámku v Plumlově.

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ ČLÁNKY

Přesunout se na začátek